		XX Meeting of the Trilateral Com San	mittee Law Enforcer Diego, California April 13-17, 2	5	ELEWT
Hours	Monday - April 13	Tuesday - April 14	Wednesday - April 15	Thursday - April 16	Friday - April 17
		7:00 AM - 9:00 AM	BREAKFAST		
	Intro/Agenda/AIRs (30 min) All Interpol	Welcome Ceremony	PLENARY SESSION	Breakout session Update MOU (60 minutes) EC WED/FWS OLE	
9.30 AW	(30 min) EC WED	and Remarks	(9:00AM-11:00AM)		
10:00 AM	BREAK (10:00AM-10:15AM)	(9:00AM-10:30AM)	())	Joint session w/ CITES WT	
	Wildlife Trafficking			on Totoaba/Vaquita	
10:30 AM	(120 min) FWS OLE	<b>Operational Planning</b> (90 min) All		(60 min) CITES WT	Delegates Depart
11:00 AM			Pre Field Visit and	BREAK (11:00AM-11:15AM)	
11:30 AM			Program Highlights (11:00AM-12:00PM)	WORKING TABLES PREPARE AND SUBMIT HIGHLIGHTS	
12:00 PM	Intel-Info Sharing	Intel-led Enforcement (60 min) EC WED	LUNCH (12:00PM-1:15PM)		
12:30 PM	(45 min) EC WED				
1:00 PM					]
1:30 PM	LUNCH (1:00PM-2:15PM)	LUNCH (1:00PM-2:15 PM)		LUNCH (1:00PM-2:15PM)	
2:00 PM					
2:30 PM	Renewable Energy (60 min) FWS OLE	ePermitting/ Intl Trade Data System	Field Visit (1:45PM-6:00PM)		1
3:00 PM		(60 min) FWS OLE		ET & Co-chairs meeting	_
0.00.5	Pre-clearance areas	Capacity Building			
	(30 min) EC WED BREAK (3:45PM-4:00PM)	(30 min) All BREAK (3:45PM-4:00PM)			
4:00 PM		Joint session on totoaba			
4.00 210		(30 min) SCCWT			
4:30 PM		Imports of Salamanders			
		(30 min) EC WED			
5:00 PM	Evening activities (5:00PM-7:30PM)	Co-Chairs wrap-up (30 min)		All Delegates Dinner (7:00PM-9:00PM)	